Missziónk

Lelkesedésünk alapja, hogy segítséget nyújtsunk lovasnak és lónak, egyaránt.

Új alapokra fektetjük a lótartást

A HORSERISK újszerű módon - közösségi flottakezelőként - jelenik meg az állatbiztosítások magyar piacán. Mint flottakezelő kedvező feltételek mellett teljes körű baleset- és betegségbiztosítást nyújt a biztosítási flottához csatlakozó lovasok részére. Továbbá rendelkezésedre bocsájtja az eszközöket, hogy felelős lótartó váljon Belőled.

A HORSERISK-nél azon fáradozunk, hogy biztosítsuk számotokra az egészséges hosszú együttlétet. Minden ló egyedre az egyedi igényeknek megfelelő biztosítás köthető. Biztosítási kockázataink a baleset és betegségen túl kiterjednek az elhullásra, közúti forgalomban való részvételre, sporttevékenységekre, katonai és rendészeti tevékenységekre, fokozott fizikai igénybevételre, szolgáltatási tevékenységekre, mérgezésre, nehéz ellésre és vetélésre, közúti szállításra, állatkiállításokra és versenyekre. Választható módozataink közé tartozik a természeti csapás biztosítása, a katasztrófa biztosítás, a baleset és betegségbiztosítás, valamint a lótartói valamint a szolgáltatói felelősség biztosítás.

Nincs varázsgömbünk és nem látunk a jövőbe

Mi is aggódtunk, hogy a lovainkkal bármikor bármi megtörténhet. Új irányba indultunk és segíteni szeretnénk azoknak, akik hozzánk hasonló cipőben járnak. Ezért most egyszerű folyamatokkal, átlátható, testre-szabható biztosítási módozatokkal, tervezhető költségekkel online köthető, teljes körű baleset- és betegségbiztosítási megoldást nyújtunk lovaknak és lovasoknak, hamarosan Európa szerte. A mi víziónk, hogy a HORSERISK segítségével megvalósul a felelős és tervezhető lótartás intézménye Magyarországon is.

Biztosítási partnerünk

A HORSERISK biztosítási partnere a Generali Biztosító Zrt. A flottabiztosításunk létrejöttének megelőzését több, mint 28 hónapnyi tárgyalás és egyeztetés előzte meg mire letisztult kockázatokkal, érthető biztosítási módozatokkal a HORSERISK végleges terméke kialakult, olyan formában ami már a lovasok számára is elfogadható. A közös munka gyümölcse reméljük elnyeri tetszésedet és Te is megtalálod a számotokra megfelelő megoldást.